Hopp til innhold

Bruksanvisning for Vipps

Hvordan finne Deadwood City i VIPPS appen?

Man åpner enkelt opp VIPPS appen på telefonen og velger knappen (KJØP og BETAL) som brukes ved kjøp hos foreninger. Hvis GPS i telefonen er skrudd på vil VIPPS appen automatisk foreslå Deadwood City som et forslag til betalingsmottaker når du er i nærheten av byen, eller man kan taste inn vippsnummer 562141.

Du kan alternativt velge knappen (SCAN) og scanne QR koden man finner i brosjyren eller plakater som er hengt opp rundt i nærheten.

Slik ser VIPPS butikken vår ut på din mobil.

Når appen har lastet inn butikken vil man bli møtt av en meny hvor man kan legge til de ting man ønsker å kjøpe, slik man kjenner igjen fra en vanlig nettbutikk.

I bunnen av appen er det en handlekurv som automatisk summerer det man har valgt før man betaler. Slik unngår vi at man betaler feil, da alle beløpene ligger inne.

Det kan være smart å kjøpe inngangsbillettene i appen på forhånd, gjerne samtidig med at man kjøper billettene til Krøderbanen på Vikersund eller Krøderen stasjon. Man trenger da kun å vise kvittering i appen når man kommer i porten på Deadwood.

 

I tillegg til inngangsbilletter kan man også finne en egen oversikt nederst i menyen (Western Kiosken) hvor man finner utvalget som selges i "Annies Trading Post". Man kan selvfølgelig betale varene man kjøper i kiosken via VIPPS.

Merk:
Vi anbefaler å vente med å betale varen i kiosken til det er din tur i køen, slik at du er sikker på at du får det du betaler for.