Hopp til innhold

Togran-dagene

NB: Vi beklager å måtte meddele at pga smittevern kan vi og Krøderbanen ikke se noen måte å gjennomføre togran på en trygg måte i år.


Det er duket for både westernshow og overfall på toget. Samme program vises to dager på rad, både lørdag og søndag. I år frakter damptoget fra Krøderen stasjon en stor kasse stappfull av dollars, og man frykter at skumle banditter kan forsøke å rane til seg den verdifulle lasten før toget når frem til Deadwood City på Kløftefoss.

Togran-dagene er populære - ikke minst blant den yngre garde, og vi anbefaler derfor de reisende til å møte opp i god tid.

Merk:
Krøderbanen har ikke åpnet for forhåndssalg av billetter enda. Vi gjør oppmerksom på at det er viktig at man velger rett dato og utgangspunkt for reisen. Billettprisen er forskjellig om man reiser fra Vikersund med buss opp til Snarum eller velger å starte reisen med tog fra Krøderen stasjon.

For mer informasjon og bestilling av billetter se Krøderbanens hjemmeside

Billettpriser

MERE INFORMASJON KOMMER SÅ FORT DETTE FORELIGGER...

Togran

Alle passasjerer oppfordres til å bistå sheriffen og hans menn med å forsvare toget. Her er det bare å finne frem cowboyhatten, kruttlapp-pistolen å la seg rive med! Og har man i tillegg passende bekledning blir vi glade for at publikum bidrar til å skape stemning om bord i toget og senere i Deadwood City.

Bandittjakt

I samarbeid med Krøderbanen blir det hele iscenesatt av Deadwood City Westernklubb sine skuespillere. Det hele vil oppleves som en utvidelse og forsmak på westernshowet som utspiller seg i Deadwood City. Her gjelder det å følge godt med.

Her kan du se videosnutter fra togranet i 2018 og 2019.


Merk:
Effektene i showet knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt de som kommer nær gjerdet og tett på skuespillet. Det kan være lurt å bruke hørselvern. Vi anbefaler en nedre aldersgrense på 4 år.

Rutetider Togranshelgen

INFO PUBLISERES SÅ SNART DETTE ER KLART

Westernshow i Deadwood City

Westernshow
Westernshow 2016 - Foto: Kristian Skaane

Westernshowet starter etter at damptoget har ankommet Kløftefoss og vil vare i ca 30 minutter.

Sist oppdatert: 13.06.2021