Hopp til innhold

Togran-dagene

Lørdag 10. august og søndag 11. august 2024

blir det grand finale med både show og overfall på selve toget. Samme program vises to dager på rad, både lørdag og søndag. Damptoget fra Vikersund kl. 12.15 frakter en større pengebeholdning som skumle røvere prøver å rane til seg. Sheriffen i Deadwood har derfor ekstra vakthold i toget og anmoder passasjerene om assistanse.


Facebook linker til arrangementene


Billettsalg

Togran dagene er populære - ikke minst blant den yngre garde, og billetter må derfor kjøpes på forhånd hos Bookis. Dette gjelder for damptog avgangen kl. 12.15 fra Vikersund.


KLIKK PÅ DATO FOR LINK TIL BOOKIS OG TOG/WESTERNSHOW BILLETTER


Billettpriser

PRISER ANNONSERES AV KRØDERBANEN SÅ RASKT DET ER KLART

Voksne
Barn 4 - 15 år
Barn under 4 år
Honnør
Minigruppe (*)

* =  Gruppebillett (minigruppe) gjelder for to voksne og inntil tre barn (4-15 år).
Barn under 4 år gratis med billett (betaler kun billettavgift).

Prisene inkluderer togreise tur/retur, togran og westernshow, samt billettavgift til Ticketmaster. Pass på at du velger riktig dag og billettype. Billettene vil bli lagt ut for salg i siste halvdel av april. Det tas forbehold om prisjustering.

Ledsager til reisende med offisielt ledsagerbevis betaler kun billettavgift kr 10,-. Ledsagerbevis må framvises ved billettkontroll.

Merk at kjøpte billetter kun gjelder for angitt dag og avgangstid.

Togran

Alle passasjerer oppfordres til å bistå sheriffen og hans menn med å forsvare toget. Her er det bare å finne frem cowboyhatten, kruttlapp-pistolen å la seg rive med! Og har man i tillegg passende bekledning blir vi glade for at publikum bidrar til å skape stemning om bord i toget og senere i Deadwood City.

Bandittjakt

I samarbeid med Krøderbanen blir det hele iscenesatt av Deadwood City Westernklubb sine skuespillere. Det hele vil oppleves som en utvidelse og forsmak på westernshowet som utspiller seg i Deadwood City. Her gjelder det å følge godt med.

Her kan du se en video snutt fra tog ranet i 2018.

Merk:
Det vil bli skutt med blankskudd og startpistoler under tog ranet. Skuddene knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt når toget stopper og kommer tett på skuespillet med skuddsalver mellom banditter og lov menn kan små barn bli litt engstelig. Det kan være lurt å bruke hørselvern. Vi anbefaler en nedre aldersgrense på 4 år.

Westernshow i Deadwood City

Westernshow
Westernshow 2016 - Foto: Kristian Skaane

Westernshowet starter etter at damptoget har ankommet Kløftefoss og vil vare i ca 30 minutter. Etter showet blir det anledning til både å snakke med og la seg fotografere sammen med "innbyggerne" i Deadwood City før motorvognen frakter dere videre til Krøderen stasjon. I westernbyen er det kiosk med salg av suvenirer, pølser, vafler, is, brus og selvfølgelig "kruttsterk" kaffe.

Merk:
I Deadwood City kan du betale med kontanter eller Vipps (ikke bankterminal).
Uttak av kontanter kan gjøres i billettsalgene på Krøderen og Vikersund.

Sist oppdatert: 30.05.2024