Hopp til innhold

Medlemskap i Deadwood City Westernklubb

Deadwood city westernklubb består i dag av rundt 20 personer.
Vi er både kvinner og menn (pensjonister, voksne og ungdommer)
Vi håper og tror at det finnes folk der ute som er like western "gale" som oss selv.

Klubben rundet 30 år i 2021 og vi ønsker oss gjerne flere medlemmer som kan bidra positivt til miljøet i klubben.

Har du interesse for westernkulturen, liker amatør-teater, kan ta i et tak (bruke hammer og sag) og har et generelt godt humor kan du ha en fremtid hos oss.

Noen regler har vi som er greit å være klar over før man søker medlemskap:

  1.  Deadwood City Westernklubb er en familieklubb. Ikke en REDNECK klubb.

  2. Alkohol: Vi holder drikking på et normalt nivå, ja man kan selvfølgelig ta seg en øl eller to til mat og kos, men i show perioden (sommerferien) er det av sikkerhets årsaker ikke tillatt med festing utover kvelden. Alle skuespillere skal være edru når vi spiller show på søndagen. Vi bruker ekte pyroeffekter under show (vi har egen sertifisert pyroteknikker) og våpnene (hagler) er ladd med hylser med løskrutt og revolvere (med startpistol skudd).

  3. Bruk av våpen: Våpen skal KUN brukes når dette er avtalt (i forbindelse med trening og show). Vi tillater derfor ikke at man fyrer av løs-skudd noe som helst sted, da dette i verste fall kan utløse problemer med politiet og inndragelse av klubbens rett til bruk av våpen under show. Og et westernshow uten skudd og smell er ikke gøy...

  4. For å bli medlem krever vi at man er villig til å gjøre innsats for klubben. Bli med på dugnader og treninger som vanligvis foregår i helgene fra mai og frem til slutten på sommerferien (første helgen i august).

  5. Alle nye medlemmer vil ha en prøve tid på to år (sesonger) før de får mulighet til å søke opptak som permanent medlem i klubben.
    Dette for at medlemmet og KLUBBEN skal se at man passer sammen. Det gjelder også spesielt med tanke på sikkerhet under show, da vi ikke kan risikere å ha folk med som "plutselig" finner på sitt eget opplegg midt under showet. Vi har tross alt på gode dager mellom 150-200 voksne og barn som publikum når vi har show.


Hvis det som er skrevet overfor høres greit ut anbefaler vi at du benytter skjema under for å melde din interesse for medlemskap i klubben.

Innmeldingskjema

 

Verifisering