Hopp til innhold

Leie Deadwood City

Har du en idé om å lage noe ekstraordinært ?

Har du et prosjekt som du ønsker å få realisert ?

Vil du glede noen med en spesiell opplevelse ?

Vi gir deg muligheten til å få realisert drømmen i EKTE western stil...

I Deadwood city har vi flere ganger hatt folk på besøk for både å filme, ta fotografier etc. utenom når det er show i løpet av sommer sesongen.

I 2020 gjennomførte vi i samarbeid med rockebandet "Death by Unga Bunga" en live streaming konsert på Internett, i 2019 ble det filmet en musikkvideo hos oss. , i 2018 kom komplett.no på besøk og spilte inn Reklamefilm, Vi har også hatt brudepar som har "startet" festen hos oss og mange andre ting...

Vi stiller noen krav:

 1. Vi forbeholder oss retten til å vurdere opplegget før vi godkjenner utleie.
  Utleie skal ikke stride mot Deadwood City eller ødelegge vårt navn og rykte.
 2. Det gis ikke tilgang til å bruke kulissen på Kløftefoss i økonomisk henseende uten at det er gitt skriftlig tillatelse til dette fra klubben.
 3. Det skal alltid være MINIMUM EN representant for styret eller klubben til stede ved utleie for å se til at avtalen opprettholdes.
 4. Fasiliteter som toalett, overnatting og bevertning kan avtales nærmere.
 5. Leieprisen setter vi ut ifra de ønsker dere kommer med. Alle medlemmer i klubben gjør dette på frivillig basis og vi må derfor ta hensyn til jobb etc. Men vi strekker oss selvfølgelig langt for å etterkomme deres ønsker.
 6. Hester kan skaffes ved nærmere avtale.
 7. Klubben ønsker sterkt at det som produseres av video eller bilder i vår kulisse, kan publiseres på klubbens Youtube kanal eller hjemmeside som en dokumentasjon på aktiviteten i klubben etter arrangementet.
 8. Pyro-effekter (revolver, hagler, skudd og bomber) kan skaffes etter ønske.
 9. Vi har eget lydanlegg som kan benyttes ved nærmere avtale.
 10.  Den første helgen i august "TOGRANSHELGEN" har klubben INGEN muligheter for utleie. Denne helgen leies klubben inn av Krøderbanen for å arrangere tog ranet med påfølgende westernshow. Etter show er alle medlemmer såpass slitne at man vanligvis kun spiser felles middag og trekker seg tilbake for kvelden. Slik at man er klar til ran og show på søndagen.
 11. Ved ønske om bruk av tog må Krøderbanen kontaktes separat.
  Anders Linnerud - PR-ansvarlig: Tlf. 450 65 452 - E-post: kroderbanen@njk.no

Fyll ut søknadskjema under så vil klubbleder ta kontakt for nærmere avtale.

Leie av Deadwood City til eksternt arrangement

 

Verifisering