Hopp til innhold

Westernshow i Deadwood City

Howdy! Deadwood City Westernklubb inviterer til nytt spektakulært show i westernbyen på Kløftefoss. Børst støvet av cowboyhatten, la deg rive med og skape god stemning i vår kant av ville vesten.

Vi spiller hver søndag i perioden 25. juni - 6. august 2023

Det skrives manus med nytt spennende innhold hvert år. Her er noe for enhver smak, med egen sheriff, saloon damer, fine madammer, bankier, smed, undertaker og skumle kjeltringer som lusker rundt hvert eneste hjørne. Det gjelder å holde seg for ørene når ville revolverdueller braker løs!

Showet starter så snart alle passasjerer er kommet vel på plass og vil vare i ca 30 minutter. Etter showet blir det anledning til både å snakke med og la seg fotografere sammen med "innbyggerne" i Deadwood City. I westernbyen er det kiosk med salg av suvenirer, pølser, vafler, is, brus og selvfølgelig "kruttsterk" kaffe.

Merk:
Effektene i showet knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt de som kommer nær gjerdet og tett på skuespillet. Det kan være lurt å bruke hørselvern. Vi anbefaler en nedre aldersgrense på 4 år.

Vi ber pent om at ALLE som står å ser showet "fremme ved gjerdet" setter mobilen i FLYMODUS. Dette er ikke tullete tomprat, men en bønn fra lydteknikerne siden vi har til sammen 16 trådløse mikrofoner som brukes i showet. Da arenaen vår er såpass stor, er det fint om ikke rundt 50 til 150 mobiltelefoner i tillegg skal sloss om å sende radiosignaler samtidig med våre mikrofoner. Vi håper på forståelse for dette. Når man skal bort i kiosken å handle skal man selvsagt få ha mobilnettet på. 

Saloon No10

Billettpriser til westernshow 2023

Voksne 100,-
Barn 75,-
Honnør 75,-
Familie * 275,-

(*) Familiebillett gjelder for to voksne og medfølgende barn under 16 år

Merk:
Westernshowet er ikke inkludert i togbilletten annet enn under togran-dagene. Billetter kan kjøpes ved inngangen til "Deadwood City". Her kan du betale med kontanter eller Vipps (ikke bankterminal). Vi anbefaler at du kjøper inngangsbilletter i Vipps på forhånd og viser kvittering ved inngangen. Med Vipps nummer 687473 kommer du inn i butikken, og kan velge billettyper. Uttak av kontanter kan gjøres i billettsalgene på Krøderen og Vikersund.

Leo og Signe


Krøderbanen har oppdatert hjemmesiden sin med rutetider og sesongprogram.


Billettsalg hos ticketmaster.no

Gjelder reise med Krøderbanen alle søndager i perioden 25. juni - 6. august.

Veterantoget går fra Vikersund stasjon kl 12:15 og er på Kløftefoss ca kl 13:06.


KLIKK PÅ DATO FOR LINK TIL TICKETMASTER OG TOGBILLETTER

25. juni - 2. juli - 9. juli - 16. juli - 23. juli - 30. juli

Billetten gjelder for reise med veterantog på Krøderbanen fra Vikersund kl. 12.15 til Krøderen og tilbake. Merk: Gruppebillett (minigruppe) gjelder for to voksne og inntil tre barn (4-15 år). Barn under 4 år gratis med billett (betaler kun billettavgift). Reisende med reiseinvitasjon gratis med billett (én fribillett pr. person, ingen billettavgift). Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift). Med ordinære billetter velger du selv hvor du vil sitte i toget blant ledige seter.

I år har du i tillegg mulighet til å reservere faste plasser i vår kioskvogn. Dette er plasser med bord ved alle seter og kort vei til serveringstilbudet i toget. Tur/retur-reisende vil beholde de samme plassene på returreisen med damptoget fra Krøderen. Tilbudet er begrenset til vår mest populære avgang fra Vikersund kl. 12.15.

Dersom du ønsker å reservere faste plasser i tillegg til reisebilletter
KLIKK PÅ DATO FOR LINK TIL TICKETMASTER
Reservering av faste plasser i damptoget fra Vikersund kl. 12:15

25. juni - 2. juli - 9. juli - 16. juli - 23. juli - 30. juli

Arrangementtidspunkt : 12:15

Varighet : 220 min

Servering : Kiosk Kun alkoholfritt

Adkomst: Bil eller buss til Vikersund

Bevegelseshemmede : Nei

Parkeringsmuligheter : Ja


Facebook linker til arrangementene

25. juni - 2. juli - 9. juli - 16. juli - 23. juli - 30. juli


Westernshowet starter ca kl 13:15 og er ferdig ca kl 13:50

Det kjøres motorvogntog fra Kløftefoss etter showet til Krøderen. De som har vært på westernshow og som ønsker å dra videre til Krøderen stasjon må derfor passe på å være tilbake på Kløftefoss stasjon senest kl. 14.00.

Togretur fra Krøderen til Vikersund har avgang kl 14:50 med ankomst Vikersund kl. 15.47. Det betyr at de som velger å se på westernshowet, vil kunne ha en drøy halvtime til disposisjon på Krøderen stasjon om man ønsker dette før damptoget returnerer til Vikersund.

Hvis man derimot ønsker å være igjen i "Deadwood City" og ikke dra opp til Krøderen stasjon har vi kiosk med salg av suvenirer, pølser, vafler, is, brus og kaffe. Etter showet blir det anledning til å snakke med og fotografere "innbyggerne" i westernbyen. Alle publikum må senest være klar på Kløftefoss stasjon kl 15:00 for retur til Vikersund med damptoget som går kl 15:03

Merk: For de som ønsker å kjøre direkte opp til Deadwood city har vi gode parkeringsmuligheter rett ved westernbyen.

Badehus Eksplosjon

I samarbeid med Krøderbanen arrangeres det også westernshow i kombinasjon med togran-dagene både lørdag 5. og søndag 6. august, her vil det være et litt annet opplegg og rutetider.

DamplokSist oppdatert: 22.06.2023