Hopp til innhold

Westernshow i Deadwood City

Howdy! Deadwood City Westernklubb inviterer til nytt spektakulært show i westernbyen på Kløftefoss. Børst støvet av cowboyhatten, la deg rive med og skape god stemning i vår kant av ville vesten.

Westernbyen

Showdatoer for 2020 vil publiseres i løpet av våren.

Det skrives manus med nytt spennende innhold hvert år. Her er noe for enhver smak, med egen sheriff, saloon damer, fine madammer, bankier, smed, undertaker og skumle kjeltringer som lusker rundt hvert eneste hjørne. Det gjelder å holde seg for ørene når ville revolverdueller braker løs!

Showet starter så snart alle passasjerer er kommet vel på plass og vil vare i ca 30 minutter. Etter showet blir det anledning til både å snakke med og la seg fotografere sammen med "innbyggerne" i Deadwood City. I westernbyen er det kiosk med salg av suvenirer, pølser, vafler, is, brus og selvfølgelig "kruttsterk" kaffe.

Merk:
Det vil bli skutt med blankskudd og startpistoler under showet. Skuddene knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt de som kommer nær gjerdet og tett på skuespillet med skuddsalver mellom banditter og lovmenn, da kan fort små barn bli litt engstelig. Det kan være lurt å bruke hørselvern. Vi anbefaler en nedre aldersgrense på 4 år.

Saloon No10

Billettpriser

Voksne 75,-
Barn 50,-
Honnør 50,-
Familie * 200,-

(*) Familiebillett gjelder for to voksne og medfølgende barn under 16 år

Merk:
Westernshowet er ikke inkludert i togbilletten annet enn under togran-dagene. Billetter kan kjøpes ved inngangen til "Deadwood City". Her kan du betale med kontanter eller Vipps (ikke bankterminal). Vi anbefaler at du kjøper inngangsbilletter i Vipps på forhånd og viser kvittering ved inngangen. Med Vipps nummer 562141 kommer du inn i butikken, og kan velge billettyper. Uttak av kontanter kan gjøres i billettsalgene på Krøderen og Vikersund.

Leo og Signe

Rutetider og Billettpriser for Krøderbanen

Gjelder reise med Krøderbanen alle søndager i perioden 30. juni - 4. august.

Krøderbanen stiller med veteranbuss fra Vikersund Stasjon og billetter til bussen må kjøpes før avreise på Vikersund stasjon hvor det også er mulighet for parkering av bil. (Ved forbehold sjekk krøderbanens hjemmeside)

Veteranbussen har avgang kl 12:00 og er fremme på Krøderen stasjon ca kl 12:30.

Veterantog går fra Krøderen stasjon kl 13:15 og er fremme på Kløftefoss ca kl 13:32.

NB: Minigruppebillett for Krøderbanen Denne gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år. Barn under 4 år reiser gratis.

Veterantog Krøderen - Kløftefoss

Én vei Tur/retur
Voksne 75,- 110,-
Barn 40,- 55,-
Honnør 60,- 85,-
Minigruppe  250,-

Billetter kjøpes før avgang på Krøderen stasjon.

Veteranbuss Vikersund - Krøderen

Én vei Tur/retur
Voksne 75,- 110,-
Barn 40,- 55,-
Honnør 60,- 85,-
Minigruppe  250,-

Billetter kjøpes før avgang på Vikersund stasjon.

Westernshowet starter kl 13:40

Retur tilbake til Krøderen etter westernshowet skjer med motorvogn kl 14:25.

Veteranbussen har retur kl 14:45 fra Krøderen og er tilbake på Vikersund ca kl 15:15.

NB:
4. august vil det bli veteranbuss fra Kløftefoss kl. 14:22 som kjører via Krøderen brygge, for reisende som vil besøke Villa Fridheim. Veteranbussen vil da ha en ekstra retur kl 17:45 fra Krøderen og være tilbake på Vikersund stasjon ca kl 18:15.

Merk:
På grunn av vedlikeholdsarbeidet på skinnene er tog transport av passasjerer med Krøderbanen noe begrenset, det går KUN tog mellom Krøderen og Kløftefoss. Det tilrettelegges for transport med veteranbuss direkte til Krøderen fra Vikersund, for deretter å ta turen med toget ned til kløftefoss og Deadwood city. For de som ønsker å kjøre direkte opp til Deadwood city har vi gode parkeringsmuligheter rett ved westernbyen.

Badehus Eksplosjon

I samarbeid med Krøderbanen arrangeres det også westernshow i kombinasjon med togran-dagene i august, her vil det være et litt annet opplegg og rutetider.

DamplokSist oppdatert: 21.01.2020