Hopp til innhold

Westernshow i Deadwood City

Howdy! Deadwood City Westernklubb inviterer til nytt spektakulært show i westernbyen på Kløftefoss. Børst støvet av cowboyhatten, la deg rive med og skape god stemning i vår kant av ville vesten.

Westernbyen

Hver søndag i perioden 28. juni - 2. august 2020
NB: Vi følger med korona utviklingen og forholder oss til de føringer vi får fra Krøderbanen. Vi oppdaterer med ny info så raskt vi vet noe.

Det skrives manus med nytt spennende innhold hvert år. Her er noe for enhver smak, med egen sheriff, saloon damer, fine madammer, bankier, smed, undertaker og skumle kjeltringer som lusker rundt hvert eneste hjørne. Det gjelder å holde seg for ørene når ville revolverdueller braker løs!

Showet starter så snart alle passasjerer er kommet vel på plass og vil vare i ca 30 minutter. Etter showet blir det anledning til både å snakke med og la seg fotografere sammen med "innbyggerne" i Deadwood City. I westernbyen er det kiosk med salg av suvenirer, pølser, vafler, is, brus og selvfølgelig "kruttsterk" kaffe.

Merk:
Effektene i showet knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt de som kommer nær gjerdet og tett på skuespillet. Det kan være lurt å bruke hørselvern. Vi anbefaler en nedre aldersgrense på 4 år.
Saloon No10

Billettpriser

Voksne 75,-
Barn 50,-
Honnør 50,-
Familie * 200,-

(*) Familiebillett gjelder for to voksne og medfølgende barn under 16 år

Merk:
Westernshowet er ikke inkludert i togbilletten annet enn under togran-dagene. Billetter kan kjøpes ved inngangen til "Deadwood City". Her kan du betale med kontanter eller Vipps (ikke bankterminal). Vi anbefaler at du kjøper inngangsbilletter i Vipps på forhånd og viser kvittering ved inngangen. Med Vipps nummer 562141 kommer du inn i butikken, og kan velge billettyper. Uttak av kontanter kan gjøres i billettsalgene på Krøderen og Vikersund.

Leo og Signe

Rutetider og Billettpriser for Krøderbanen 2020

Gjelder reise med Krøderbanen alle søndager i perioden 28. juni - 2. august.

Veterantoget går fra Krøderen stasjon kl 11:00 og er fremme på Snarum ca kl 11:42.

Krøderbanen stiller med veteranbuss fra Vikersund Stasjon og billetter til bussen må kjøpes før avreise på Vikersund stasjon hvor det også er mulighet for parkering av bil. (Ved forbehold sjekk krøderbanens hjemmeside)

Veteranbussen har avgang fra Vikersund kl 11:25 og er fremme på Snarum stasjon ca kl 11:40.

Veterantoget går i retur fra Snarum stasjon kl 12:00 og er fremme på Kløftefoss ca kl 12:26.

Westernshowet starter kl 12:35 og er ferdig ca kl 13:10
Dette betyr at publikum har god tid etter showet til å kunne prate med innbyggerne i Deadwood City, handle i kiosken og ha det hyggelig.

Transport videre til Krøderen etter westernshowet skjer med motorvogn kl 13:32.

Togretur fra Krøderen til Snarum har avgang kl 14:15

Veteranbussen har retur kl 15:05 fra Snarum og er tilbake på Vikersund ca kl 15:20.

NB: Minigruppebillett for Krøderbanen Denne gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år. Barn under 4 år reiser gratis.

Veterantog Krøderen - Snarum

Én vei Tur/retur
Voksne 75,- 110,-
Barn 40,- 55,-
Honnør 60,- 85,-
Minigruppe  250,-

Billetter kjøpes før avgang på Krøderen stasjon.

Veteranbuss Vikersund - Snarum

Én vei Tur/retur
Voksne 75,- 110,-
Barn 40,- 55,-
Honnør 60,- 85,-
Minigruppe  250,-

Billetter kjøpes før avgang på Vikersund stasjon.

NB:
4. august vil det bli veteranbuss fra Kløftefoss kl. 14:22 som kjører via Krøderen brygge, for reisende som vil besøke Villa Fridheim. Veteranbussen vil da ha en ekstra retur kl 17:45 fra Krøderen og være tilbake på Vikersund stasjon ca kl 18:15.

Merk:
På grunn av vedlikeholdsarbeidet på skinnene er tog transport av passasjerer med Krøderbanen noe begrenset, det går KUN tog mellom Krøderen og Snarum. Det tilrettelegges for transport med veteranbuss direkte til Snarum fra Vikersund, for deretter å ta turen med toget opp til kløftefoss og Deadwood city. For de som ønsker å kjøre direkte opp til Deadwood city har vi gode parkeringsmuligheter rett ved westernbyen.

Badehus Eksplosjon

I samarbeid med Krøderbanen arrangeres det også westernshow i kombinasjon med togran-dagene både lørdag 8. og søndag 9. august, her vil det være et litt annet opplegg og rutetider.

DamplokSist oppdatert: 25.03.2020