Hopp til innhold

Westernshow i Deadwood City

Howdy! Deadwood City Westernklubb inviterer til nytt spektakulært show i westernbyen på Kløftefoss. Børst støvet av cowboyhatten, la deg rive med og skape god stemning i vår kant av ville vesten.

Westernbyen

Hver søndag i perioden 27. juni - 8. august 2021
NB: Vi følger med korona utviklingen og forholder oss til de føringer vi får fra Krøderbanen. Vi oppdaterer med ny info så raskt vi vet noe.

Det skrives manus med nytt spennende innhold hvert år. Her er noe for enhver smak, med egen sheriff, saloon damer, fine madammer, bankier, smed, undertaker og skumle kjeltringer som lusker rundt hvert eneste hjørne. Det gjelder å holde seg for ørene når ville revolverdueller braker løs!

Showet starter så snart alle passasjerer er kommet vel på plass og vil vare i ca 30 minutter.

Merk:
Effektene i showet knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt de som kommer nær gjerdet og tett på skuespillet. Det kan være lurt å bruke hørselvern. Vi anbefaler en nedre aldersgrense på 4 år.
Saloon No10

Billettpriser

INFO IKKE KLARLAGT ENDA... OPPDATERES FORTLØPENDE.

Leo og Signe

Rutetider og Billettpriser for Krøderbanen 2021

INFO IKKE KLARLAGT ENDA... OPPDATERES FORTLØPENDE.

Badehus Eksplosjon

I samarbeid med Krøderbanen arrangeres det også westernshow i kombinasjon med togran-dagene både lørdag 7. og søndag 8. august, her vil det være et litt annet opplegg og rutetider.

Damplok

Her kan du se video fra westernshowet som var i 2019

Sist oppdatert: 06.01.2021

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.