Hopp til innhold

Westernshow i Deadwood City

Howdy! Deadwood City Westernklubb inviterer til spektakulært show i westernbyen på Kløftefoss. Børst støvet av cowboyhatten, la deg rive med og skape god stemning i vår kant av ville vesten.

Westernbyen

Alle søndager fra 1. juli til og med 5. august 2018

Det skrives nytt manus med spennende innhold hvert år. Her er noe for enhver smak, med egen sheriff, saloondamer, fine madammer, bankier, smed, undertaker og skumle kjeltringer som lusker rundt hvert eneste hjørne. Det gjelder å holde seg for ørene når ville revolverdueller braker løs!

Showet starter klokken 13:00 og vil vare i ca 30 minutter. Etter showet blir det anledning til både å snakke med og la seg fotografere sammen med "innbyggerne" i Deadwood City. I westernbyen er det kiosk med salg av suvenirer, pølser, vafler, is, brus og selvfølgelig "kruttsterk" kaffe.

Merk:
Det vil bli skutt med blankskudd og startpistoler under showet. Skuddene knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt de som kommer nær gjerdet og tett på skuespillet med skuddsalver mellom banditter og lovmenn, da kan fort små barn bli litt engstelig. Det kan være lurt å bruke hørselvern. Vi anbefaler en nedre aldersgrense på 4 år.

Saloon No10

Billettpriser

Voksne 75,-
Barn 50,-
Honnør 50,-
Minigruppe * 200,-

(*) Minigruppebillett gjelder for to voksne og inntil tre barn under 16 år

Merk:
Westernshowet er ikke inkludert i togbilletten annet enn under togran-dagene. Billetter til westernshow kjøpes ved inngangen til westernbyen. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å betale med bankkort i Deadwood City. Uttak av kontanter kan gjøres i billettsalgene på Krøderen og Vikersund.

Leo og Signe

Rutetider søndager i perioden 1. juli - 5. august

Veteranbuss Veteranbuss
Fra Krøderen 12:45 13:50
Til Kløftefoss 12:53 w 13:58
Fra Kløftefoss - 14:00 w
Til Vikersund - 14:25
Veteranbuss Veteranbuss
Fra Vikersund 12:00 -
Til Kløftefoss 12:25 w -
Fra Kløftefoss 12:27 13:40 w
Til Krøderen 12:35 13:48

(w) Westernshow på Kløftefoss kl. 13:00 - 13:35

Merk:
Transportmulighetene under turistsesongen 2018 via Krøderbanen skiller seg noe ut i fra tidligere. På grund av vedlikeholdsarbeidet på skinnene er togtransport av passasjerer med Krøderbanen noe begrenset, derfor tilrettelegger Krøderbanen for transport med veteranbuss til Kløftefoss fra Krøderen og Vikersund. For de som ønsker kjøre direkte har vi gode parkeringsmuligheter ved westernbyen.

Bankran

I samarbeid med Krøderbanen arrangeres det også westernshow i kombinasjon med togran-dagene både lørdag 8. september og søndag 9. september, her vil det være et litt annet opplegg og rutetider.

Damplok