Hopp til innhold

Lite togkjøring på Krøderbanen sommeren 2018

Det blir westernshow som vanlig på Kløftefoss alle søndager fra 1. juli til 5. august 2018, men på grunn av vedlikeholdsarbeidet på skinnene er togkjøringen med Krøderbanen noe begrenset i år.

Fra 12. august blir det kjøring av veterantog med damplokomotiv og gamle teakvogner, mellom Krøderen og Kløftefoss. Det blir også kjøring på lørdager fra 25. august til 8. september. På søndager uten togkjøring vil det kjøres veteranbusser og gå et oppfyrt damplokomotiv på Krøderen stasjon, i tillegg til øvrige aktiviteter.

Turene kjøres etter faste rutetider og er åpne for alle. I tillegg er det ulike temadager og spesialarrangementer i hele sommersesongen!

Deadwood City Westernklubb arrangerer uansett westernshow hver søndag fra 1. juli til 5. august. Krøderbanen setter opp busstransport til Kløftefoss fra Krøderen og Vikersund, dessuten har vi gode parkeringsmuligheter for de som ønsker å kjøre direkte.

Den 8. og 9. september er det klart for sommerens eventyr. Da blir det togran med westernshow. Vi satser på at skinnegangen er klar for et langt damptog fra Vikersund til Kløftefoss disse datoene. I såfall vil det komme nærmere detaljer omkring dette her på nettsiden straks vi har oppdatert informasjon fra Krøderbanen.