Hopp til innhold

Red Dead Redemption 2 kommer til PC 5. November

For et år siden fikk Deadwood City besøk av seks "datanerder" fra Komplett. De fikk sjansen til å prøve seg på hvordan det ville være å "leve" som i det ville vesten, med alle utfordringer dette måtte innebære. Se videoklipet fra deres besøk her.

Red Dead Redemption 2 er et action-eventyrspill i westernsjangeren der handlingen utspiller seg i en såkalt åpen verden. Det vil bli oppfølgeren til det meget populære spillet Red Dead Redemption fra 2010, som igjen var oppfølgeren til Red Dead Revolver fra 2004.

Red Dead Redemption 2 Screenshot

Etter månedsvis med rykter og små lekkasjer har utvikler Rockstar Games endelig annonsert at western-spillet Read Dead Redemption 2 kommer til PC. Slippdatoen er satt til 5. november, så det er ikke lenge igjen å vente for alle som har vært misunnelige på konsollfolkene som har kunnet kose seg med spillet i omtrent et år allerede.

Spillet har en imponerende score på 97/100 hos Metacritic.

Rockstar forteller at de vil slippe spillet i sin egen nyoppstartede spillbutikk, på Epic Games Store, samt på Humble Store.

I tillegg blir spillet tilgjengelig på Googles Stadia-plattform, som altså lar deg strømme det fra skyen og kjøre det på selv ganske svake Android-enheter som nettbrett eller smart-TV-er, når tjenesten lanseres i november.

En Steam-versjon følger en gang i løpet av desember. Her er det tydelig at Rockstar vil maksimere inntjeningen sin, som selvsagt er størst når de slipper å dele fra spillsalget med Steam, som tar 30 prosent av inntektene

Om du vil prøve selv så lanseres spillet Red Dead Redemption 2 til pc 5. November. Spillet kan du forhåndsbestille fra komplett.no